Born 121212 - babylife.blogg.se

Beroende av min bebis

Publicerad 2013-02-28 22:21:05 i Allmänt (Всё подряд)

Lilla älsklingens farmor och faster är på besök och de överöser honom med uppmärksamhet. Jag har helt plötsligt fått jätte mycket egen tid, men vet inte vad jag ska göra.  När jag är utan honom känns det som att det saknas en liten del av mig och jag blir jätte förvirrad.  Saknar honom varenda sekund som jag inte får pussa på och hålla om honom, fast han kanske är bara en meter ifrån mig.  Vad har hänt med mig?!
 

Babymassage

Publicerad 2013-02-26 19:43:22 i Allmänt (Всё подряд)

Jag har lagt märke till att min bebis sover jätte bra i vagnen just efter föräldragruppen. Han sover knappt i vagnen annars.  På föräldragruppen håller vi på med babymassage just nu och det måste vara anledningen. 

På stan med bebisen för första gången

Publicerad 2013-02-25 22:35:04 i Allmänt (Всё подряд)

Första heldag på stan med vår lilla älskling.  Det är mycket som händer för första gången nu, för nu vågar man lite mera. Det är som att det är något spärr som släpper efter att det har gått 2 månader. De blir lite större, man hinner lära sig en del om vad man ska göra med dem och man hinner någorlunda vänja sig vid det nya livet.
 
 
 
 
 
Vi har upptäckt ett väldigt bekvämt servicerum (skötrum och amningsrum) på Pub
 
 
 
 
Ojojoj :) en amningsbild! Tycker den är fin
 
Vi har också besökt Gallerians amningsrum och FY för bajslukt!!! Gallerian borde anstränga sig lite mer än så

Skön dag hos mormor

Publicerad 2013-02-24 22:34:34 i Allmänt (Всё подряд)

Igår var det första gången som jag vågade mig ut på en biltur ensam med bebisen. Vilken skön känsla av frihet fick jag! Första utflykt blev ett besök hos mormor, som var jätte glad att få spendera lite tid med sin dotterson 
 
 

Babyoutfit

Publicerad 2013-02-23 11:13:22 i Allmänt (Всё подряд)

Alla trodde att vi skulle få en stor bebis,  eftersom min kille vägde 4, 5kg när han föddes.  Den här overallen var inköpt på Next ( storlek "up to 3 months") för att ta med sig till BB :-) Inte visste vi att han blir sååå liten då haha, att han skulle kunna få plats i overallens ena arm. Igår blev det overallens första utgång, vid 2 månader och 10 dagar.  Nu är den precis lagom.
 
 
Kolla in mössan ;)

Ute ur vagnen

Publicerad 2013-02-22 17:07:00 i Allmänt (Всё подряд)

Ja, igår tog jag ut honom ur vagnen när vi var ute, för första gången :-) Vågade aldrig förut, han var ju så liten och det var så kallt. Nu är han stor ju haha, 2 månader och 9 dagar.   Det kändes så mysigt att kunna hålla om honom ute i friska luften. Det var min syster M. som tyckte det var dax att ta ut honom, han var ändå vaken :-) Kommer göra det ofta nu. Hon tog en bild på oss och jag hittade en bild på henne som togs för 2 och ett halvt år sedan.  Jag är till höger ♥
 
 
 
 

Föräldragruppen

Publicerad 2013-02-19 22:13:00 i Allmänt (Всё подряд)

Vårt första besök på föräldragrupps möte gick väldigt bra, tycker jag :) 
Gruppen var inte stor, det var bara jag och två mammor till och vi lärde oss att göra babymassage. Lilla Alex tyckte det var jätte skönt, plus att han fick träffa andra bebisar. De bara låg där och tittade på varandra, det var så söt.
 
Här ligger han och njuter av massagen

Jobbmöte

Publicerad 2013-02-18 23:54:00 i Allmänt (Всё подряд)

Jobbmöte och första restaurang besök i stan med min skatt.  Måste säga att det gick så där ja.. haha. 2 kollegor/ också nyblivna mammor var med och den ena kom själv utan barnet,  den andras dotter sov heeela tiden. Min sötnos däremot var för pigg för att sova. För min del var det: byta blöjor,  amma,  flaska, gå runt, stå och underhålla.  Han var för uttråkad för att sitta lungt i mammas knä helt enkelt,  det var hans pigga lekstund. Så  jag fick med ena örat lyssna på vad som sägs och samtidigt anstränga mig allt vad jag kan för att få min bebis att vara så lugn som det bara gick.  Efteråt kändes det som efter ett rejält träningspass, trött i hela kroppen haha. Vill tillägga att så fort mötet var slut då somnar han och var lugn och helt perfekt som han brukar vara resten av kvällen.  Sötnosen ville väl bara ha sin mamma för sig själv,  thats it :-) ♥  Så här fin var han idag (kolla in mössan)
 

Ledsen

Publicerad 2013-02-16 23:18:27 i Allmänt (Всё подряд)

Idag blev jag på dåligt humör för första gången sedan mitt nya liv startat och hela dagen gick åt skogen efter det. Nu ska jag bara fokusera mig på det viktigaste här i livet,  precis som jag gjort de här 2månader tills idag
 
 Tänk att denna dag började så vackert
 

Vi sover

Publicerad 2013-02-13 13:49:00 i Allmänt (Всё подряд)

 
Det finns inget mysigare än att sova bredvid denna ängel. I början var jag såå trött hela tiden så mina ögon gick i kors varje gång jag vaknade. Det tog några dagar tills jag började lyssna på allas råd angående hur man ska sova för att någorlunda få sova ut. Nu har jag blivit bra på det :-)Varje gång bebisen sover ska man passa på och sova själv.  Det gäller att tillåta sig att strunta i allt som "måste göras" och gå och lägga sig också.  Så otroligt underbart att bara ligga bredvid och njuta av den lungna stunden
 

2 månader redan!

Publicerad 2013-02-12 16:51:16 i Allmänt (Всё подряд)

Idag fyller min älskade son 2 månader! Helt otroligt vad tiden går snabbt, den bara flyger iväg och man hinner inte med. För mig känns det fortfarande som att det var igår vi kom hem från BB... 
 
 
Jag startade denna blogg redan när jag var gravid och tänkte blogga varje dag för att ha den som dagbok med en massa bilder, men jag har varit sååå trött hela tiden eller upptagen med den lilla varelsen att jag aldrig haft tid för den. Mina bekanta som redan har barn berättade för mig att det tar ungefär 2 månader för livet att börja rulla på efter att man får barn, för att i början är det mest kaos, en jätte mysig kaos. Gud vad de hade rätt. 
Man blir trött, man har inte så mycket tid för sig själv, livet blir annorlunda, förhållandet med killen blir annorlunda och man ändras själv, men jag älskar min underbara bebis såååååå mycket att det överväger allt annat. Han är mitt allt, kan inte föreställa mig ett liv utan honom nu. Det känns som att han alltid varit med. 
Roligt egentligen att jag blivit så här, jag som aldrig ens velat ha barn! :))

Vecka 3

Publicerad 2013-02-12 00:30:14 i Allmänt (Всё подряд)

Dag 15 (27/12)
 
 

 
Dag 16 (28/12)
 
Första bad
 
 
Dag 17 (29/12)
 
 
Dag 18 (30/12)
 
 
 
Första amning hemifrån
 
Amningssjal är ett krångligt redskap :) haha
 
Dag 19 (31/12)
 
 
 
Dag 20 (1/1-13)
 
Med sin moster
 
3 Veckor
 

Om

Min profilbild

Mitt liv ändrades den 12 december 2012 då jag födde min son. Jag visste inte ens att man kan älska så mycket. Nu lever jag mammalivet och njuter av varenda sekund som går.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela