Born 121212 - babylife.blogg.se

Baby stuff

Publicerad 2013-05-28 11:15:07 i Allmänt (Всё подряд)

Äntligen har jag hittat plats,  rensat, fixat och gjort i ordning en baby-avdelning i köket.  Stolt över mig själv :) Trots att det har hänt lite grejer på den privata sidan som gör att jag mår riktigt dåligt inombords , är jag glad att mammarollen tar all plats i mitt liv just nu utan att lämna för mycket ledig tid åt tänkandet. Mitt barn är mitt allt, inget annat spelar någon roll längre.
 

10 Maj Fredag

Publicerad 2013-05-12 01:11:00 i Allmänt (Всё подряд)

Har inte hunnit lägga upp några bilder från de 2 senaste dagar än, vädret var så underbart att jag var upptagen med att njuta :)
Denna dag spenderade vi i stan, bl a vid Kungsträdgården 
 
Kärleken och Sakura blommar ;)
 
Alex och hans farmor
 
Här är vi alla vi tillsammans, när vi tog en skön promenad längs strandvägen
 
 

7 Maj

Publicerad 2013-05-07 23:33:14 i Allmänt (Всё подряд)

Farmor är på besök igen och kommer stanna i en vecka. Jag tror att Alex kände igen henne för att han började le direkt, så fort han hörde hennes röst. Sist var hans farmor här för 2 månader sedan och det verkar som att de har någon typ av minne, små bebisar :) 
 
Idag har vi också provat på mammayoga med babymassage och tyckte om det så vi har bokat upp oss på kursen som är på 5 veckor. Babymassage behövde han lite extra idag, speciellt på magen de han har haft lite problem med att bajsa själv stackarn, någon typ av förstoppning är det och i samband med det har vi provat katrinplommon idag för första gången som han älskade direkt! Hoppas nu på lite reaktion...

Lördag

Publicerad 2013-05-05 00:00:00 i Allmänt (Всё подряд)

 
Dagen var helt underbar. Äntligen våren är här och vi tog vår första gemensamma promenad till vår närmsta strand. På väg dit sov lille Alex hela vägen och på väg tillbaka var det bara våra famn som gällde. Så det blev promenad och motion i ett
 
 

Shopping

Publicerad 2013-05-03 22:14:16 i Mammashopping

Idag var vi på en shoppingrunda i stan. Min syster följde med som sällskap och Alex uppskattade det extra mycket när han blev lite trött på att sitta i babyskyddet och han fick värsta underhållning av henne i bilen :)
 
 
 Nya sneakers till mamma
 
 En present till pappa
 
 
 
 
 

Vi gillar potatispure :)

Publicerad 2013-05-03 14:00:47 i Allmänt (Всё подряд)

 
Idag fick han potatispure igen och tyckte om den minst lika mycket som igår.  Jag tror att jag var lite för svag idag och han fick liite för mycket.  Hoppas nu att det inte gör något. Har alltid hatat att laga mat, men att göra det för mitt lilla hjärta och se honom njuta och äta är något helt annorlunda
 
 
 

Första smakportion

Publicerad 2013-05-02 21:24:25 i Allmänt (Всё подряд)

Då var det dags även för oss att börja med riktig mat, prova riktig mat rättare sagt.  Potatispure blev det,  blandad med lite bröstmjölk.  Inte trodde jag att det kommer gå så pass bra,  han tyckte om den direkt,  vi fick ett leende och han öppnade munnen och sträckte sig efter mera :))  Hade han fått bestämma så skulle han nog äta upp mycket mer än vad han fick.  Det var ju första gången och han fick bara en tesked . Vi får se om han tycker om den imorgon igen :)
 
Lite bilder från dagens promenad
 
 
 

Om

Min profilbild

Mitt liv ändrades den 12 december 2012 då jag födde min son. Jag visste inte ens att man kan älska så mycket. Nu lever jag mammalivet och njuter av varenda sekund som går.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela